söndag 29 april 2018

Fina Annie

Trots att hon nu har lovat att äta sin högra sko, så fattade gränslösa Annie beslutet att rädda 9000 stackars barn. Dessa barn hade med största sannolikhet behövt arbeta för att tjäna sitt uppehälle om dom skickats hem till Afghanistan. Nu slipper dom möta denna inhumana framtid, då svenska arbetare står som en garant för en lättjefylld tillvaro.

Tack Annie, för att du helt utan någon baktanke om egen vinning fattar ett så nobelt beslut. Hur var mötet med Bilderberggruppen förresten?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Barn? På bilden ser jag bara papporna....verkar som barnen och mammorna blev kvar i Pakistan....

/Johnny Boy

hans sa...

ja det at endast dom svenska skate betalla som star for nota .och far jobba nagra at till for att betalla det och sedan blir deras pension mindre .jag hoppas att alla skor som har blivit satt till annie loof att hon ater upp dom

1a hjälpen sa...

Hur är den röda tråden dragen mellan importen av skäggbarn till Bildeberggruppen. Förstår inte sambandet, ifall det finns något. Kanske du bara ville binda sten på bördan? Är det läge för foliehattsvarning.

Preben sa...

Hon har ju iaf. varit på möte hos dom.

Vad är det för en hysterisk kärring du har hittat Stellan? :-)

Stellan sa...

1:a hjälpen, japp! Här kör vi foliehatt hela veckan, det är enklare än att fundera ut sakers samband!
Preben, har du missat batikkärringen som avbryter Hanif Bali och Björn Söder? Episkt klipp! Söders min är helt obetalbar!

Lester Boré sa...

Att förstå/tänka på/reflektera över samband mellan skeenden och olika maktstrukturer i världen verkar inte vara nåt som den anonyma skaran (plus 1:a hjälpen) ägnar sig åt i någon större utsträckning.

Anonym sa...

Då är Lester i farten igen. Han som antyder att han vet allt men inte kan motivera några av sina besserwisserantydningar. Nä stäng dasslocket.

Lester Boré sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
pappakeno sa...

Tycker att det här är en intressant intervju, se även del 2 och 3.

https://www.youtube.com/watch?v=kN-k-9UeUgE

Trevlig helg!

pappakeno sa...

Fan, den blev ju inte klickbar, men sen är jag ju grymt oteknisk...

Gå in på tuben, sök Lars Bern och se lördagsintervju 19 i 3 delar.

Fortsätt ha en trevlig helg...