tisdag 3 april 2018

Tryggt!


Det känns ju inte alls så läskigt att MSB med Dan Eliasson i spetsen ska ha ett samarbete med Facebook så här inför valet.
Dessutom är det rätt många som kallas till förhör för åsiktsbrott nu för tiden, och så lär den nya lagen som kan ge fängelse för att ge en negativ sverigebild gå igenom.

Det kommer att gå förjävla bra för Sverige... Det här är verkligen rätt väg att gå!

46 kommentarer:

hans sa...

ja om man vill bli ett ddr eller nord korea

Klicka här för länken sa...

Yttrandefrihet, var någonting som alla politiker stod upp för, det var dock innan folk kunde nå ut till så många andra människor med sina åsikter.

NMR direktsänder alla kommunfullmäktige möten i Ludvika, och detta ledde till att kommunfullmäktige skulle börja direktsända själva. Perfekt, då slipper vi det, sade NMR.
Nu tittar politikerna i Ludvikas kommunfullmäktige istället på hur dom skall kunna förbjuda dessa direktsändningar!!
Politikerna vill naturligtvis inte att kommuninnevånarna skall få reda vad som försiggår där i kommunfullmäktige.
Folk i Ludvikas kommun har också börjat vända sig till NMR med sina kommunala frågor, eftersom dom är nästan dom enda som lyssnar på folket i kommunen, och tar upp dessa frågor i kommunfullmäktige.
Det är tydligen en moderat, och jag tror det var en centerpartist också, som brukar ta upp frågor från kommuninnevånarna, alla dom andra struntar i sånt.

Ganska underhållande spektakel detta.

Senate mötet i kommunfullmäktige:
https://www.youtube.com/watch?v=qWU7njMnc2c&t=2475s&bpctr=1522811761

Mvh Skogåsbon

Stellan sa...

Skogåsbon, var din bil med bland dom elva som var utvalda att representera sverigebilden?

Anonym sa...

"Politikerna vill naturligtvis inte att kommuninnevånarna skall få reda vad som försiggår där i kommunfullmäktige."
Eeeh...? Möte i Kommunfullmäktige är och har alltid varit öppna för allmänheten, så inga hemligheter på gång där. Historiskt så har massvis med olika initiativ tagits runt om i landet för att sända från kommunfullmäktige, av Öppna kanalen och liknande lokal-tv initiativ. Men inte oväntat att NMR och Johnny pojke saknar bildning och tror att NMR är först och unika med idén

NMR är nazister så det känns väl kanske inte bara bra om folk i Ludvika börjar vända sig till dem med kommunala frågor. "Vi vill bygga fler cykelbanor, vi vill också utrota alla judar", "OK, jag vill ha fler cykelbanor så eftersom jag gillar en av två grejer så röstar jag på er".

Anonym sa...

Meh! F'låt Johnny! Skogåsbon var det ju. Trött på morgonen, fattar inte var fan jag fick Johnny från?????

Willy Wonka sa...

Var sa Skogåsbon att dom var först med att sända??

Dasen sa...

Utan att ha några belägg för det skulle jag vilja påstå att väldigt många människor väljer parti utifrån ett fåtal frågor som de anser viktiga, och att få väljare gör en större utvärdering. Tyvärr. Det är inte utan anledning som våra partier öser ur sig valfläsk så här i valtider, och uppenbarligen är vi så dumma så det funkar, gång efter gång.

Lester Boré sa...

Anonym.
Cykelbanor? Utrota alla judar? - Du ger minst sagt ett ovanligt splittrat intryck.
Har du slutat medicinera?

Dasen.
Du har helt rätt.
Den "höger"/vänsterliberala cancern hade inte kunnat sprida sig i folkkroppen om inte Svensson varit så primitiv som du beskriver.

rocket goldstar sa...

Det är väl inte så konstigt att man väljer parti utifrån ett fåtal frågor som man tycker är viktiga ?

Anonym sa...

Här blir man påhoppad av anonym och utpekad som obildad, naturligtvis kommer jag polisanmäla en anonym och då kommer polisen att snabbt och smidigt hantera detta och sätta en anonym bakom lås och bom :)

Angående parti att rösta på så bör hen välja det parti som tar ut minst skatt av folket så att statsapparaten minskar iomed att vi idag har facit på vad som händer när landets framtid läggs i händerna på ett gäng flumpundare...

/Johnny Boy

Lester Boré sa...

rocket.
Självklart väljer man parti efter ett antal frågor/ståndpunkter och det är ju, som du säger, inget konstigt med det.
Det som däremot är dåligt är när allmogen påverkas att tro/är så jävla dum att den tror att det är dom fullständigt ovidkommande frågorna som är viktiga.
Ett exempel:
Pensionärer som jobbat hela livet lever under existensminimum samtidigt som regeringspartiet vill lägga ännu fler miljarder på främlingars välmående. - Svensson tycker att regeringspartiet reform för sänkt skatt på starköl är viktig och röstar därför på regeringspartiet.

Anonym sa...

Splittrat intryck? Inte alls, det hela var ett mycket enkelt exempel. Men låt mig förklara.

Cykelbanor är en väldigt vanlig kommunalpolitisk fråga och judeutrotning är en central fråga för nazister. Utifrån det här kan man alltså tänka sig att någon som gillar NMR:s hållning gällande den kommunala frågan cykelbanor har överseende med att de även vill utrota ett helt folkslag. Det här är alltså slutsatser dragna utifrån förutsättningen att det förhåller sig så som Skogåsbon skriver att det gör, att folk vänder sig till NMR i kommunala frågor.

Men jag förstår ju att du själv Lester snarare gör omvända prioriteringar, dvs att du skiter i cykelbanor men har ett horn i sidan till judarna.

Willy Wonka sa...

Var kan du läsa att han har ett horn i sidan till judarna???

Anonym sa...

Lite varstans Willy, lite varstans.

Lester Boré sa...

Anonym.
Renhårigt resonemang minsann...😂
Hur förväntar du dig att jag ska kunna bemöta ett så otroligt knepigt uttalande? - Din kunskap om cykelvägar och dess kommunalpolitiska vikt tänker jag inte ifrågasätta men att du har en infantil uppfattning om nationalsocialism är tydligt.
Jag känner inte till någon nationalsocialistisk företrädare som vill utrota något folkslag, vare sig judar eller något annat folk.

Varför menar du att jag har "ett horn i sidan till judarna"?
Vilka menar du utgör "judarna"?
Kan du definiera en jude? - Bara så att alla förstår vad du anklagar mig för.

Lester Boré sa...

Anonym.
Vilket bra svar du gav på Willy Wonkas fråga! - Skarpt OCH blixtsnabbt.😂

Willy Wonka sa...

Hans IQ lämnar övrigt att önska, det läser jag lite varstans.......😂

Anonym sa...

"Jag känner inte till någon nationalsocialistisk företrädare som vill utrota något folkslag, vare sig judar eller något annat folk."

Ok.

Lester Boré sa...

Anonym.
Kom med nåt som stöder det du insinuerar istället för att tramsa.
Läs Nsdap's partiprogram här

rocket goldstar sa...

Jag blir väldigt nyfiken på personen bakom Anonym. Jag tror det är en kändisraggare som garvar som fan mellan varven när han skriver på bloggen.
Uppfriskande och kul är det.
Lester: Jag fattar budskapet.

Lester Boré sa...

Anonym.
Jag saknar fortfarande definitionen som förtydligar din anklagelse.

Stellan sa...

Anonym, bara av ren nyfikenhet: Om jag röstar på V för att jag vill ha sex dagars arbetsvecka, betyder det då att jag tycker att utrotning av oliktänkande är ett rimligt offer för att få min kortare arbetstid? Om inte, hur kommer det sig?

Anonym sa...

Om du vill ha sex dagars arbetsvecka är du allt lite tetig.

BITTERPITTEN sa...

Sverige håller på att bli en diktatur utan åsiktsfrihet, och det är inte tokhögerns fel. Om PK-maffian skött sina kort rätt så hade vi inte ens haft nån tokhöger.PK- media har i alla år haft monopol på "sanningen" men nu när plötsligt alla kan säga sin åsikt i media då vill PK-media förbjuda alla andra än dom själva. Det är precis som i gamla Sovjet,

Stellan sa...

Haha, faan. Se timmars arbetsdag skulle det givetvis vara.

Dasen sa...

Lester, du menar väl att du inte känner till någon nu levande nationalsocialistisk företrädare som vill utrota något folkslag? Gamle Adolf var ju inte obefläckad i den frågan.

Lester Boré sa...

Dasen.
Detta är minerad mark så jag avstår helt från att bemöta ditt påstående i sak, men...

En vän av ordning skulle dock hävda att internering av människor som av staten anses utgöra en säkerhetsrisk för riket är, precis som dödsstraff, en välanvänd åtgärd i krigstid och den åtgärden har i sig ingenting med utrotning att göra.
Att anse att varje folk bör vara herre i sitt eget hus, att förstatliga banksektorn eller att underlätta människors flytt till den plats dom anser vara deras hemland har heller ingenting med utrotning att göra.

BITTERPITTEN sa...

Stellan. Jag hängde inte med riktigt. Var det oliktänkande och judar som skulle få 6 dagars arbetsvecka istället för 7, i koncentrationslägren ?
Har du delat röka med en Miljöpartist?

Stellan sa...

Bitterpitten, så rörigt blev det väl ändå inte? Frånsett felskrivningen var det väl en mycket enkel fråga? Jag gör den ännu enklarei hopp om ett svar:
Betyder en röst på V att man tycker att utrotning av oliktänkande är rimligt?

rocket goldstar sa...

Hellgotta, nu är det nästan fradagsstämning runt fikabordet 😁.
Inget nytt om den mördade medborgarjournalisten ? (Robert Aschberg-snubben)

Anonym sa...

Stellan: Nej

Lester: Om du tror att jag tänker ge mig in en debattue huruvida förintelsen ägt rum så misstar du dig.

Rocket: Du vet att det var mord? Vilket var tillvägagångssättet?

Lester Boré sa...

Anonym.
Jag tror ingenting.
Jag bad dig däremot tidigare om att definiera vad du menar med jude och eftersom du anklagar mig för att jag har ett horn i sidan till judar så vore det högst intressant att höra vilka du menar?
Menar du att jag har ett horn i sidan till alla som definierar sig själva som judar eller menar du på nåt annat sätt?

Stellan sa...

Anonym, En röst på Nmr betyder ju att man tycker att judeutrotning är rimlig enligt dig, och jag tänker inte säga emot dig där eftersom jag inte har nog med kunskap i ämnet. Men samtidigt påstår du att en röst på V INTE betyder att man anser att utrotning av oliktänkande är rimlig.
Vari ligger skillnaden? Jag säger inte emot dig, men vill gärna få skillnaden förklarad för mig.
Själv är jag tex, övertygad om att alla socialdemokrater tycker att tvångssterilisering är en rimlig eftergift för att behålla tryggheten på arbetsmarknaden och billiga SL-kort.

Stellan sa...

Att inte kunna backa upp sina uttalanden är ofta kontraproduktivt i mina ögon...

Anonym sa...

Anonym: När har NMR sagt att dom vill utrota judarna??? Du hittar på en massa saker!

När Granskning Sverige ringde runt till olika partier, och frågade om dom var emot tortyr, så var NMR dom enda som tog avstånd från tortyr.

Mvh Skogåsbon

Anonym sa...

Nä, lite nazism har väl ingen dött av.

Anonym sa...

Men tortyr...............

Anonym sa...

Och kommunism................

Anonym sa...

Och hur är det med islamism.......?

Stellan sa...

Anonym, du har en del frågor obesvarade. Vad tror du om att backa upp dina teser istället för att fylla kommentarsfältet med punkter, eller låter du dom förbli varmluft bara?

Tumgängan sa...

”När Granskning Sverige ringde runt till olika partier, och frågade om dom var emot tortyr, så var NMR dom enda som tog avstånd från tortyr.”

Jamendåså.

-Vilka helyllekillar!

Skönt att äntligen få veta att nazisterna är vårt enda politiska parti som är emot tortyr. Nu väntar vi med spänning på nästa undersökning. Undrar vad Granskning Sverige kommer att komma fram till då? Att NMR är det enda partiet som är emot sprängning av asylboenden eller att NMR är det enda partiet som är emot rasism?

Lester Boré sa...

Tumgängan.
Vad pratar du om? - Det finns väl inga partier i Sverige som är mot rasism?!
Alla partier med riksdagsmandat har ju under de senaste fem-tio åren drivit politik i avsikt att bl.a skada svenskar, fysiskt och psykiskt, och indirekt försökt hindra svenskar från fortsatt fortlevnad. - Vissa partier är såklart hårdare i sin anti-svenska hållning än andra...
Att vara rasmedveten (som gossarna i NMR) är inte rasism per definition.

Pär Öberg intervju sa...

Tumgängan. NMR är inte emot andra "människoraser", det är någonting du fått indoktrinerat av våra vänsterjournalister.

Intervju av Pär Öberg, eller om man skall säga information, som är lyssningsvärd:
https://www.youtube.com/watch?v=YZV3Jqt0Gic

Också Anonym

Tumgängan sa...

Min huvudpoäng är att jag ställer mig frågande till Granskning Sveriges undersökningsmetoder som kommer fram till att NMR är det ENDA partiet i Sverige som är emot tortyr.

Får passa på att be så hemskt mycket om ursäkt om jag kränkte några nazister där genom att antyda att dom skulle vara rasister, var lite snabb på tangenterna där.

"Nu väntar vi med spänning på nästa undersökning. Undrar vad Granskning Sverige kommer att komma fram till då? Att NMR är det enda partiet som är emot bombattentat mot asylboenden eller att NMR är det enda partiet som gillar judar?” skulle det stå.

Lester Boré sa...

Tumgängan.
Det känns som att du har missat hur nutida nationalsocialister, och faktiskt många andra som inte delar den nationalsocialistiska åskådningen öht, förhåller sig till "judar" och framförallt varför.
Jag inser att jag framstår som en apologet här men jag tycker nog att det blir lite väl naivt och ohederligt då och då,..

Anonym sa...

Tumgängan: Det är faktiskt så att du nu gör egna utsvävningar. Granskning Sverige ringde runt till olika partier och ställde frågan om dom var emot tortyr, och det enda partiet som direkt tog avstånd från tortyr, var NMR.
Menar du att dom inte skulle ring runt och ställt frågan?
Granskning Sverige lade ut samtalen, och vad dom fick för svar, det var allt.

Att du har trampat några på tårna, har du nog bara gjort i din egna fantasivärld.

Vad NMR vill och står för, är bäst att dom får svara på själva, och dom står inte för det några vänsterjournalister hittar på om dem, det har kunnat konstatera.
Varför har folk så svårt att ta reda på fakta, och hur det verkligen ligger till?
Det tycker jag är ett stort problem idag.

Vad jag fått fram, är att NMR INTE vill utrota judarna.

Också Anonym.