måndag 11 juni 2018

Nu jävlar är det måndag!


Jag avnjuter mitt vita privilegium som en del av det förtryckande patriarkatet.

8 kommentarer:

Lester Boré sa...

Satan va mulligt!
Kul ändå att fippla med grejer som förmodligen börjar läcka om man kastar en hård blick åt deras håll. 😂

Dasen sa...

Varför vill så få kvinnor meka med rör?
Man skall väl för bövelen inte behöva tvångsvärva damer genom att kvotera in dem!
Jag tycker mig se liknande mönster i flera andra bajsrelaterade branscher.

BITTERPITTEN sa...

Dasen... På långvården är det tvärt om. Män vill inte jobba där för att det är för mycket bajs.

Stellan sa...

För MYCKET bajs??

Dasen sa...

Bitterpitten, jag funderade vidare i ämnet efter mitt inlägg och kom också in på vårdyrkena. Även när det gäller att hantera bajs på små barn ligger ju kvinnorna i tätposition, frånsett en och annan bög eller pedofil. Det finnas en distinkt genusbarriär mellan arbete med färskt bajs och gammalt bajs. Det är uppenbart att män drar sig för yrken som fokuserar på färskvaran medan kvinnor uppvisar ett tydligt motstånd mot gammal skit, eller tvärtom: kvinnor gillar det nya, män uppskattar det gamla.
Det hela bevisas av kvinnors fascination av hästar, ett djur som producerar enorma mängder bajs per individ. Stall vimlar av kvinnor och hästbajset har en framträdande roll i verksamheten. När det kommit ut skyfflas det upp, körs runt på skottkärror och samlas slutligen på hög. Där ligger det och bli gammalt. Då bryr sig ingen längre om det. Det blir bara ett problem. Till sist skickas det till tippen eller säljs av till någon trädgårsnörd, som inte sällan är man.

Jesper Bergvall sa...

...byt till PEX-slang!

Stellan sa...

Hahaha! Dasen, du är så klok!

Anonym sa...

Ja Herr Dase, såsom varande rörkrökare till proffesionen, samlevandes med en personlig assistent tillika kvinnlig hästnyttjare, instämmer jag till fullo i ovan nedplitade analys. Frånsett våra ungar, där är intresset för avkommornas avfall lika högt i topp hos oss bägge.
Mycket skojigt skrivet där!
Bästa hälsningar Valter