fredag 21 december 2018

Papa Dee


Ni som har fikat här sedan starten förstår...

10 kommentarer:

Elake Lindgren sa...

Pappa Dee, ja jävlar.
Fan vad tiden går.

Lester Boré sa...

Papa Dee blev utsatt för en komplott. - Just for the record alltså...
#brunsmetning

Anders sa...

Haha det är tradition det

Stellan sa...

Lester, var det så? Det visste jag faktiskt inte.

Peder sa...

På hedersord så dejtade jag en tjej som bodde i samma trappuppgång som omnämnde Daniel, strax bakom Medborgarplatsen. Hon påpekade alltid fnissigt att där bor en kändis när vi passerade hans dörr. Var inte där kvällen då det smällde men har definitivt hört det bråkats och skrikits nåt grönjävligt därinnefrån. De var inte snälla i munnen mot varandra. Men håller med Lester, någon rörelse var det definitivt bakom det hela i efterspelet. Har aldrig hört det blivit så tyst om en massmedial person som honom efter de första kvällstidningsrubrikerna. Han bara försvann...

Stellan sa...

Undra vad han gör idag?

Lester Boré sa...

Peder.
Jag tror faktiskt inte att han dömdes i den konventionella rättsapparaten. - Däremot dömdes han ju av tidningarna och det är ju dom som styr över människors öde numer...

Stellan.
Han bor i Enköping, Sebban vet mer.🙂

Peder sa...

Hursom så är det ju talanglöst att gå loss på en fysiskt svagare individ med en parafincylinder. Så att det fick efterverkningar känns inte obefogat. Att bevisen inte räckte för att fälla riksgrisen Timell gör inte hans offentliga gatlopp mindre skönt heller.

Även om man vet att det är fel att någon döms på förhand kan det ibland vara njutbart t ex Timell. Men riksteaterchefens självmord visar att det är ett trubbigt och farligt vapen att ta till som inte är lämpligt att sätta i händerna på fundamentala könschauvinister av det täcka slaget.

Papa Dee I Enkan. Spännande. Nu blev man nyfiken på att veta mera!

Lester Boré sa...

Peder.
Jag antar att du närvarade vid tillfället då detta ska ha hänt eftersom du uttrycker dig som du gör?
Hela din kommentar är förvirrande för övrigt - den är helt schizofren...
Enkan sa ingen om Enköping. Nånsin.

Peder sa...

Lester,

Nej jag var inte närvarande som jag tidigare skrev. Dock tycker jag att blodspåren som visades i kvällstidningsartiklarna från det trapphus jag däremot var bekant med vid den tiden kändes som en besvärande omständighet i ärendet. Om Timell nu körde en grab her by the pussy i badtunnan så är det ju inte heller den grövsta försyndelse man kan göra sig skyldig till. Dock känns han så osympatisk i övrigt att jag finner njutning i hans offentliga fall.

Schizofreni är en klinisk diagnos som jag ställer mig tvekande till att du har kompetens att bedöma, eller använda som allegori för din åsikt om hur jag formulerar mig.

Enkan är vad vi 08:or kallar "Sveriges närmaste småstad" när vi åker på utflykt och fascineras på All-in över hur lokalbefolkningen umgås. Vad urinvånarna själva kallar sin vistelseort är vi alldeles för ignoranta för att bry oss om. Häpp!

I övrigt önskar jag dig en god fortsättning!